Ontdek de efficiëntie en betrouwbaarheid van Palfinger containersystemen bij Feytray. Als vertrouwde leverancier bieden wij hoogwaardige oplossingen aan die voldoen aan uw transportbehoeften.

Onze Palfinger containerhaken zijn ontworpen om veelzijdigheid te bieden en de zwaarste uitdagingen aan te kunnen. Of u nu een kippercontainer, haakarmsysteem of afzetcontainer nodig heeft, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Met geavanceerde technologieën en duurzaamheid als kernwaarden, bieden Palfinger containerhaken optimale prestaties en gebruiksgemak. Ze kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en geïnstalleerd op verschillende voertuigen, zoals vrachtwagens en bestelwagens.

Bij Feytray streven we naar uitstekende service en ondersteuning. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste Palfinger containersysteem en zorgt voor een professionele installatie. Daarnaast bieden we regelmatig onderhoud en reparaties om de optimale werking van uw containersysteem te waarborgen.

Wij bieden het breedste assortiment haakarmen voor afneembare kiepbakken. Al meer dan 40 jaar biedt PALFINGER oplossingen voor de specifieke behoeften van zijn klanten over de hele wereld. De kwaliteit en veiligheid van onze producten zijn onze prioriteit. Gecertificeerd ISO 9001 en ISO 14001, de tevredenheid van onze klanten en partners en onze verantwoordelijkheid voor het milieu staan altijd op de voorgrond. De totale kwaliteit van ons laswerk wordt bepaald door onze ISO 3834-2 certificering. Industriële organisatie-, nalevings- en certificeringsnormen garanderen het uitstekende kwaliteitsniveau en de betrouwbaarheid van onze haakarmsystemen in alle situaties. Dit kwaliteitsniveau en deze afwerking stelt ons in staat om momenteel de wereldleider te zijn in haakarmsystemen. Het functionele ontwerp van onze haakarm- en portaalarmsystemen zorgt voor eenvoudig gebruik en weinig onderhoud. Wij bieden een duurzaam product en een goede operationele winstgevendheid van uw apparatuur. Het wereldwijde distributienetwerk zorgt voor een snelle en betrouwbare service.pties en uitrustingsmogelijkheden.